lunes, 17 de marzo de 2014

Estrenem nou BLoG!




Des de fa ja un parell de setmanes, el DOJO LLENAS, a Sabadell, ( Club Esportiu LLenas, C/ St. PAU 90, a Sabadell ) va fer un canvi d´horari i de mestre. Tot i que els horaris encara estàn en fase d´ampliació, els díes de classe ara per ara seràn Dilluns i Dimecres de 20 a 21:30Pm ( com fins ara ) amb la supressió dels dissabtes segurament per l´incorporació dels divendres, al marge de l´incorporació de l´AIKIDO INFANTIL,  tot i que, com deia, respecte als dies i dates, estan  per determinar.
Surt Pau Salla com a referent i entra Joaquim Suárez, qui ja fou instructor també al mateix dojo. També s´incorpora David Balsera en el terreny docent.





 
NAGE WAZA: TORI: Pau Salla,  UKE: Joaquim Suárez .

  

  



Vàries tècniques: TORI: Joaquim Suárez UKE: David Balsera

  


Estrenem també nou logo, anomenat MON o KAMON,  que ve representat per una imatge significativa 
d´un clan ( segons vàren fer els japonesos en l´època feudal,( post i pre feudal )  i contemporànea, com per exemple el logo (- mon - kamon -) de mitsubishi, toyota, etc per donar una referència ).
En el cas del nou logo de SABADELL LLENAS,  no és cap secret, les meves preferències per els orígens de l´AIKIDO i la seva relació amb la Daito Ryu i el clan TAKEDA; sent d´aquesta manera i amb aquest Kamon, una manera de fer homenatge al les bases primitives de l´AIKIDO. Els colors Blanc, verd i groc, fa referència als colors institucionals de la ciutat de Sabadell.


També es moment de goig estrenar aquest blog que pretèn ser font de difusió de les activitats del DOJO LLENAS, alhora que fer resó de les notícies relacionades amb el món de la cultura japonesa i molt especialment, del AIKIDO AIKIKAI, tot cercant transformar-se en una agenda per els seguidors del blog.

Especialment interessant és també la llista de links, enllaços d´interès adjunta al blog. 

Es tracta també d´un blog obert i participatiu, on és la intenció que tothom que hi tingui quelcom a veure amb el dojo llenas hi participi activament. És el teu blog!

Estrenada doncs, amb aquestes línies, la primera entrada del blog del Club esportiu LLENAS, ( AIKIDO LLENAS ) com estrenada també la nova adreça de correu electrònic



aikidoasabadell.blogspot.com.es 

aikidoasabadell@hotmail.com








No hay comentarios:

Publicar un comentario